ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ?

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΝ ΔΩΡΟ?

  • text_none_author
  • 2018-06-20
  • 13740
  • 0

“Είναι ο χρόνος που ξόδεψες για το τριαντάφυλλό σου που το κάνει τόσο σημαντικό.” 

― Antoine de Saint Exupery, ο Μικρός Πρίγκιπας

Έχετε συμβεί να είστε τόσο χαρούμενοι όταν δίνετε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ότι ο ενθουσιασμός σας επισκιάζει τον παραλήπτη;

Μην ανησυχείτε, ο λόγος δεν είναι ότι έχετε μια τεράστια σφαίρα ενέργειας και συναισθήματα, ή τουλάχιστον όχι εξ ολοκλήρου. Οι ψυχολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο δωρητής, όχι ο παραλήπτης δώρων, αποκομίζει το μεγαλύτερο όφελος από το δώρο. Όταν δίνουμε δώρα, ενισχύουμε τα συναισθήματά μας απέναντι σε εκείνον που τις λαμβάνει και αρχίζουμε εν αγνοία τους να γίνονται πιο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι.

Και αν μπορείτε να μάθετε την τέχνη του να δώσετε καλό, θα απολαύσετε περισσότερες συναισθηματικά φορτισμένες σχέσεις και ισχυρότερη σχέση με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας. Σύμφωνα με τον ερευνητή Dr McGrath, "Ποιος περιλαμβάνεται στη λίστα δώρων σας μιλάει για το ποιος είναι πραγματικά σημαντικός στη ζωή σας. Δείχνει ποιος έχει νόημα και ποιος δεν έχει νόημα.

Συνήθως συνδυάζουμε το δώρο των ειδικών περιστάσεων και ειδικών ανθρώπων, καθώς το ρολόι είναι πολύ προσωπικό και στις περισσότερες περιπτώσεις ένα πολυτελές δώρο.

Η επιλογή ενός ρολογιού δώρου είναι μια αρκετά εξαντλητική εμπειρία για μερικούς ανθρώπους. Όπως ακριβώς και στα κοσμήματα, πρέπει να γνωρίζετε το άτομο εξαιρετικά καλά αν σκοπεύετε να δείτε το αξεσουάρ συχνά στο χέρι του κατόχου.

Όπως και η δεισιδαιμονία στα τριαντάφυλλα, δίνουμε σε έναν αγαπημένο - είτε είναι κόκκινο, λευκό είτε κίτρινο, ή όταν τα μαχαίρια δώρων ως γαμήλιο δώρο, το οποίο θεωρείται κακή τύχη σε πολλούς πολιτισμούς, η δήλωση ρολογιού είναι συμβολική.

Σε πολλούς πολιτισμούς, υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι δίνοντας ρολόι φέρνει κακή τύχη. Η πηγή αυτής της δεισιδαιμονίας προέρχεται από την Κίνα, όπου η φράση "δίνοντας ένα ρολόι" ακούγεται με τον ίδιο τρόπο όπως "στην κηδεία".

Αλλά δεδομένου ότι η γλώσσα μας για να δώσουμε ένα ρολόι είναι να δώσουμε ένα ρολόι, και πίσω από αυτή τη φράση είναι κρυμμένες επιθυμίες για θάνατο, ας δούμε τον θετικό συμβολισμό πίσω από το ρολόι.

Ανάλογα με τον δότη και τον παραλήπτη, η παροχή ενός ρολογιού μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους

Αν άνδρας χαρίσει ρολόι σε μια γυναίκα,αυτός:

● Δηλώνει την αγάπη της για την "κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας". Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα από τον τηλεφωνικό λογαριασμό σας, επειδή δεν χρειάζεται να καλείτε / γράφετε μηνύματα τόσο συχνά επειδή το ρολόι το κάνει για αυτόν.

● Υπενθυμίζει στην αγαπημένο σας για σας κάθε λεπτό και κάθε ώρα της ημέρας, όποτε κοιτάζει το ρολόι της.

● Έχει εμπιστοσύνη στον χρόνο του για τη γυναίκα.

Αν μια γυναίκα χαρίσει ρολόι σε έναν άνδρα,αυτή:

● Αναφέρει ότι "Ο χρόνος μου είναι ο χρόνος σου. Ο χρόνος σους είναι ο χρόνος μου. "Αν είστε υποστηρικτής της σειράς" Thrones Play ", το ισοδύναμο αυτού του μηνύματος θα είναι:" Είστε δικος μου και είμαι δική σου!

● Υπενθυμίζει στον αγαπημένο του ότι τον σκέφτεται κάθε λεπτό της ημέρας όταν είναι μακρυά ο ενας από τον άλλο

● Υπόσχεται να είναι στον αγαπημένος,ακριβώς όπως το ρολόι.

Αν χαρίζεις ρολόι σε φίλο,εσυ:

● Δείχνεις ότι εκτιμάς το χρόνο που ξόδεψες μαζί του και ανυπομονείς για ανεκτίμητες στιγμές μαζί.

● Υπόσχεσε να είσαι κοντά του και ελπίζεις ότι θα είναι χαρούμενος σε κάθε δευτερόλεπτο, κάθε ώρα της ημέρας

Αν χαρίζεις ρολόι σε παιδί,εσυ:

● Ελπίζεις να δείς πώς το παιδί απολαμβάνει και χαίρεται κάθε στιγμή της ζωής του.

● Επιθυμείς να χρησιμοποιεί το παιδί το χρόνο με σύνεση και να επιδιώκει την επιτυχία.

Κατά την άποψή μας, όπως και με την ομορφιά, ο συμβολισμός των δώρων βρίσκεται στα «μάτια του ιδιοκτήτη». Ανεξάρτητα από το είδος του δώρου, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι οι ειλικρινείς σας προθέσεις και η θετική ενέργεια και επιθυμείτε στον παραλήπτη.

Και να θυμάστε ότι το ρολόι δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά γίνεται πιο πολύτιμο χρονικά με κυριολεκτική και κυριολεκτική έννοια και όταν δίνεται για επιτυχία και επίτευγμα γίνεται συναισθηματική μνήμη αυτών των αξέχαστων γεγονότων στη ζωή του ιδιοκτήτη του .

Σημαντικές συμβουλές: Βεβαιωθείτε ότι το άτομο που σχεδιάζετε να δώσετε ένα ρολόι πραγματικά αγαπά να φορέσει αυτό το αξεσουάρ στην καθημερινή του ζωή :)

Tags:

Leave A Comment