ΤΙ ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?

ΤΙ ΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ?

  • text_none_author
  • 2018-07-06
  • 4580
  • 0

Μεγάλες μάρκες θέλουν να δουλεύουν με διάσημους ανθρώπους, μετατρέποντάς τους σε λεγόμενους πρεσβευτές της μάρκας τους ...

Πάντα κάτω από το επίκεντρο - διασημότητες, ηθοποιοί, αθλητές, πρόεδροι και πριγκίπισσες - είναι σε θέση να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και να μας κάνουν να αγοράσουμε, ή σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούμε να έχουμε το όνειρο τουλάχιστον να κατέχουμε ρούχα ή τα αξεσουάρ που φορούν.

Οι μεγάλες μάρκες αγαπούν να δουλεύουν με δημοφιλείς προσωπικότητες, μετατρέποντάς τους σε λεγόμενους πρεσβευτές μάρκας, δημιουργώντας λίγες μόδα εμπνευσμένες τάσεις εμπνευσμένες από τα αστέρια. Ο αείμνηστος David Bowie, για παράδειγμα, εμπνεύστηκε το μάρκο Louis Vuitton στην εκστρατεία «L'Invitation au Voyage» το 2013 για να δημιουργήσει ένα ρολόι που είναι τόσο αρσενικό και θηλυκό, σε αντίθεση με τα είδη με βάση το φύλο, όπως ο μεγάλος καλλιτέχνης παρελθόν.

Τα δημοφιλή σπίτια μόδας και τα σήματα πολυτελείας ρολογιών, όπως το Chopard, επωφελούνται από πλούσιες εκδηλώσεις, όπως οι Κάννες και τα Όσκαρ, προκειμένου να αυξήσουν την παρουσία τους και να επηρεάσουν θετικά την απόφαση να αγοράσουν το τραπέζι.

Με μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών σήμερα - χαλαζία, μηχανικά, έξυπνα και ούτω καθεξής, φορώντας ένα ρολόι πολυτελείας θεωρείται ως δήλωση μόδας και, επιπλέον, ως σύμβολο της δημόσιας κατάστασης.

Τα αστέρια στο Χόλιγουντ έχουν εμμονή με φανταστικά και μοναδικά ρολόγια,οι οποίοι ανοιχτά μιλάνε για το πόσο εκτιμούν τα αιώνια κλασικά και για τα υπέροχα ποσά που κρύβουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, καθώς αυτή η μανία έχει αρκετά υψηλό τίμημα.

Ξέρετε ότι ο ενθουσιασμός του Kim Kardashian για το αξεσουάρ πολυτελείας έφτασε μέχρι στιγμής να δαπανήσει 379.500 δολάρια σε πλειστηριασμό μόνο για να κατέχει το Cartier Tank, που μεταφέρθηκε ποτέ από την πρώην πρώην κυρία Jackie Kennedy;

Η συλλογή των ρολογιών ως τάση μόδας υπήρξε εδώ και δεκαετίες και έχει προσελκύσει πολλές διάσημες προσωπικότητες όπως ο Bradley Cooper, ο οποίος διαθέτει ένα ρολόι IWC για $ 11.000, καθώς και το Bvlgari Octo, το Dior Homme και τα παρόμοια στη συλλογή τους.

Τώρα, ας σας οδηγήσουμε σε ένα λαμπρό ταξίδι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ρολόγια που φορούν διάσημοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, τι λέτε;

Rolex Daytona

Υπάρχει ένας εξωφρενικά μακρύς κατάλογος αναμονής για το ελάχιστα δημοφιλές μεταξύ του μοντέλου αστέρων Rolex Daytona. Το ρολόι πολυτελείας, που εισήχθη για πρώτη φορά το 1963, για επαγγελματικούς οδηγούς αυτοκινήτων, δεν είναι μόνο οπτικά καλοφτιαγμένο αλλά και πρακτικό - με έναν αξιόπιστο χρονογράφο που επιτρέπει στους αγωνιζόμενους να ανιχνεύουν ταχύτητες έως 400 km / h με υψηλή ακρίβεια .

Δεδομένου ότι είναι ένα εμπορικό σήμα που έχει τοποθετηθεί ανάμεσα σε πλούσια και επιρροή άτομα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Rolex Daytona είναι ένα από τα αγαπημένα αστέρια πολλών αστέρων, όπως η Jennifer Aniston, η Miley Cyrus, ο Leonardo DiCaprio, ο Jason Bateman και άλλοι

Rolex Oyster Perpetual Day Date

Το Perpetual Day Date του Rolex Oyster είναι επίσης γνωστή ως «Προεδρικό ρολόι» λόγω της μεγάλης δημοτικότητάς της μεταξύ των Αμερικανών προέδρων.

Λίγο πριν την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Rolex ξεκίνησε την παράδοση να δίνει τα ρολόγια της σε υψηλού επιπέδου προσωπικότητες όπως ο Πρόεδρος Eisenhower και ο Winston Churchill. Το Rolex έχει μια τεράστια επιτυχία, χωρίς μια μικρή μερίδα αμερικανών προέδρων του 20ου αιώνα να επιλέγουν το ρολόι τους, βοηθώντας τον Rolex να εισέλθει επίσημα στο υψηλό πρωτάθλημα. Ο Πρόεδρος Eisenhower είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που κατέχει το Rolex - το ρολόι Rolex Datejust.

Ξεκίνησε το 1956, το Day Watch είναι ένα αιώνιο κλασικό χρυσό 18 καρατίων. Ο Πρόεδρος Lyndon Johnson είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που φορούσε και την εποχή εκείνη το ρολόι κοστίζει περίπου 1.500 δολάρια.

Η διαρκή ημέρα της ημέρας του Rolex Oyster είναι όχι μόνο δημοφιλής στους Αμερικανούς προέδρους, όπως ο Donald Trump και αστέρες όπως ο Justin Timberlake, η Selena Gomez, ο Warren Buffett, η Victoria Beckham και ο Lebron James.

TAG Heuer

Η ελβετική μάρκα ρολογιών έχει υπάρξει για περισσότερα από 150 χρόνια και με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει η προτιμώμενη μάρκα ρολογιών πολλών δημοφιλών και όχι τόσο δημοφιλών στοιχείων, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους στην ωρολογοποιία και έτσι επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ακρίβειας και αξιοπιστίας.

Ο Matt Damon είναι ένας μακροπρόθεσμος φίλος της μάρκας και συχνά θεωρείται ότι φορούσε τα μοντέλα Formula 1 και Link και ο Leonardo DiCaprio υπήρξε πρεσβευτής της μάρκας εδώ και πολλά χρόνια. Ο ηθοποιός Patrick Dempsey φέρνει τον χρονογράφο Monaco Caliber 12 Chronograph κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό το 2016 και ο Kara Delevin είναι ο σημερινός πρεσβευτής της μάρκας.

Άλλες προσωπικότητες που είναι οπαδοί της TAG Heuer είναι ο Tom Brady και ο Tiger Woods.

IWC Portofino

Καθαρό σχέδιο, κομψότητα και τάξη - αυτές είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφονται καλύτερα από την αιώνια κλασσική IWC Portofino. Παρουσιάστηκε το 1984, η συλλογή Portofino αποδεικνύεται ότι είναι ένα αγαπημένο ρολόι για άνδρες και γυναίκες.

Οι δημοφιλείς προσωπικότητες, όπως η Emily Rataykovsky και η Kate Mara, απολαμβάνουν το εκλεπτυσμένο ρολόι. Ο Bradley Cooper και ο Chris Evans είναι επίσης σπουδαίοι φίλαθλοι της μάρκας IWC, ειδικά του πορτογαλικού μοντέλου της IWC.

Audemars Piguet Royal Oak Quartz

Παρουσιάζοντας το μοντέλο Royal Oak το 1972, η Audemars Piguet λαμβάνει μια τολμηρή και επικίνδυνη κίνηση, καθώς ο σχεδιασμός του ρολογιού θεωρείται υπερβολικά φουτουριστικός για την εποχή του και οι δυνατότητες είναι δύο - οι άνθρωποι είτε θα ερωτευτούν είτε θα το μισούν.

Ωστόσο, ο λατρευτικός γεωμετρικός σχεδιασμός του ρολογιού κερδίζει δημοτικότητα στα αστέρια σχετικά γρήγορα και ακόμη και η ασυνήθιστη κάλυψή του (για ρολόγια πολυτελείας) από ανοξείδωτο χάλυβα δεν τους εμποδίζει να επιθυμούν να το αποκτήσουν.

Διασημότητες όπως οι John Legend, Kylie Jenner, Usher, Alessandra Ambrozio, James Corden, Olivia Palermo και Lebron James φορούν το ρολόι με ευχαρίστηση.

Jaeger-LeCoultre

Η ελβετική μάρκα ρολογιών δημιουργεί πολυτελή έργα με δημιουργικό και πρωτοποριακό πνεύμα από το 1833. Για δύο περίπου αιώνες η εταιρεία παρουσιάζει στο ευρύ κοινό συλλογές λατρείας, όπως το Reverso, που γεννήθηκε από την δεκαετία του Arco το 1931, και η Master Collection εξελιγμένες αρσενικές γραμμές ».

Ο αγαπημένος χαρακτήρας του John Snow,της σειράς Game of Thrones, επίσης γνωστός ως Kit Harrington, εντοπίστηκε από τον Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin στα βραβεία Emmy το 2016.

Άλλες δημοφιλείς προσωπικότητες που αγαπούν να φορούν ρολόγια πολυτελείας της Jaeger-LeCoultre είναι η Sara Gadon και ο Jay Zee.

Bremont Alt1-C

Σχεδιασμένο από δύο πρώην σχεδιαστές αεροπλάνων, τα ρολόγια Bremont περιλαμβάνουν σχεδιαστικά στοιχεία και στυλ εμπνευσμένα από το σχεδιασμό του αεροπλάνου. Το μοντέλο Bremont Alt1-C συνδυάζει την τέχνη της δημιουργίας ρολογιών με την καλύτερη τεχνολογική καινοτομία, ακρίβεια και αντοχή.

Μεταξύ των δημοφιλών διασημοτήτων που είναι οπαδοί των ρολογιών Bremont είναι ο Tom Cruise, ο Orlando Bloom, ο Bear Grylls και ο Ryan Secrest.

Αυτές ήταν μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες και μοντέλα ρολογιών που οι διασημότητες επιθυμούν να φορέσουν σήμερα. Άλλα δημοφιλή εμπορικά σήματα ρολογιών περιλαμβάνουν τα Omega, Cartier, Chopard, Breitling και Patek Philippe.

Εσείς έχετε τις αγαπημένες σας μάρκες ρολογιών; Εάν ναι, μοιραστείτε το στα σχόλια παρακάτω, θα χαρούμε να το μάθουμε.

Tags:

Leave A Comment