ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΑΣ

  • text_none_author
  • 2018-04-10
  • 37492
  • 0

Κατασκευασμένο πριν από περισσότερα από 150 χρόνια από τους ανθρώπους, τα ρολόγια σήμερα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας. Η ταχεία εξάπλωση σε ολόκληρο τον κόσμο αλλάζει την οργανωτική διαδικασία φροντίζοντας για την ακρίβεια και το στυλ μας. Αλλά γιατί είναι σημαντικό να τα φροντίσουμε;

Αν φοράτε το ρολόι σας στο χέρι σας κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, είναι σημαντικό να καθαρίζεται και να συντηρείται τακτικά. Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε σε απογευματινή βόλτα, πρέπει να είστε προσεκτικοί με το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Εκτός από τον προσανατολισμό του στο χρόνο, είναι ακόμα ένα όμορφο εξάρτημα και θέλετε να μείνετε σε άριστη κατάσταση, σωστά;

Οι δερμάτινες αλυσίδες, καθώς και η σιλικόνη, συχνά "απορροφούν" τον ανθρώπινο ιδρώτα, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργο ακούγεται σε σας. Για να αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη στιγμή, πρέπει να καθαρίζετε τακτικά το ρολόι σας.

Ο συχνός καθαρισμός και η φροντίδα του ρολογιού σας θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και τη συντήρηση οποιουδήποτε μηχανικού μέρους.

Δεν έχει σημασία αν η τιμή του ρολογιού σας είναι υψηλή ή όχι. Είναι πιο σημαντικό να ακολουθείτε τις βασικές μεθόδους συντήρησης, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε πολύ γρήγορα το αγαπημένο σας εξάρτημα. Αφού δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο λόγο για τον οποίο πρέπει να φροντίσουμε το αγαπημένο μας αξεσουάρ, εμείς στο Timedix σας προσφέρουμε συμβουλές για την συντήρηση του ρολογιού σας:

1. Βραδινό καθάρισμα πριν τον ύπνο:

Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, όλοι πλένουμε τα χέρια, τα δόντια και το πρόσωπό μας. Εάν το ρολόι σας μπορούσε να μιλήσει, θα σας υπενθύμιζε να το φροντίσετε, γιατί θα ήθελε και αυτό! Πιθανόν να έχετε πιο σημαντικά καθήκοντα από το να το σκεφτείτε, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ενοχλητικό μπορεί να φανεί - υπάρχει ένα τεράστιο όφελος που μπορείτε να κάνεις.

Τρόπος καθαρισμού:

Εδώ η Julia Stewart, ένας από τους επιβλέποντες του ελβετικού στρατού Victorinox, λέει: "Καθαρίστε το εσωτερικό της αλυσίδας με ένα μαλακό πανί καθαρισμού. Είναι επίσης καλό να καθαρίσετε το πίσω μέρος του ρολογιού όπου βρίσκεται ο μηχανισμός. Αυτό θα αφαιρέσει τα συλλεχθέντα υγρά, όπως λοσιόν σώματος, υγρασία και σωματίδια σκόνης, τα οποία υπήρχαν εκεί όλη την ημέρα."

2. Καθαρισμός κάθε μήνα

Η αλυσίδα ρολογιών από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να καθαριστεί στο σπίτι σας. Χρειάζεστε υγρό σαπούνι, ένα μπολ με νερό και μια μαλακή βούρτσα (για να επιτευχθεί ένα οικονομικό αποτέλεσμα και να αποφευχθούν οι γρατζουνιές).

Τρόπος καθαρισμού

Προθερμαίνετε το νερό και προσθέστε μερικές σταγόνες υγρού αντιβακτηριδιακού σαπουνιού μέσα σε αυτό. Στη συνέχεια, βυθίστε ΜΟΝΟ τις αλυσίδες για 15 λεπτά. Αφαιρέστε από το νερό, χρησιμοποιήστε το πινέλο (ίσως μια οδοντόβουρτσα). Προσπαθήστε να τρίψετε τα επιθυμητά μέρη στην επιφάνεια του ρολογιού. Τελειώστε με στίλβωση με ένα στεγνό πανί. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται κάθε μήνα, αλλά εξαρτάται από εσάς.

3. Σωστή διατήρηση:

- Για να επεκτείνετε τη ζωή και το βλέμμα του όμορφου ρολογιού σας, πρέπει να αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως.

- Αποφύγετε την επαφή με το νερό, τουλάχιστον όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός εάν το ρολόι είναι αδιάβροχο.

- Η δοκιμή χημικών και χημικών ουσιών δεν είναι καλή ιδέα. Πρέπει να διατηρείται η επιφάνεις όσο και ο μηχανισμός μακριά από επιθετικά διαλύματα που περιέχουν αλκοόλ.

Χρησιμοποιήστε ειδικά δερμάτινα μαντηλάκια για να καθαρίσετε τα ρολόγια. Θα σας εξοικονομήσουν χρήματα για συντήρηση ή ένα ολοκαίνουργιο ρολόι. Ένα παρόμοιο μαντήλι μπορεί να βρεθεί σε ειδικά καταστήματα για αξεσουάρ ή ρολόγια. Η τιμή τους κυμαίνεται από 10 έως 50 ευρώ.

Αν έχετε ένα κουτί αποθήκευσης για το ρολόι σας, χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που αφαιρείτε το ρολόι από το χέρι σας. Αλλά πρώτα ήταν σίγουρος ότι είναι καλά καθαρισμένο.

4. Εμπιστεύσου τους ειδικούς

Αν το αυτόματο, μηχανικό, χαλαζιακό ή έξυπνο ρολόι σας έχει γρατσουνιές, ελαττωματική επιφάνεια, σπασμένο γυαλί ή κατεστραμμένο μηχανισμό, τότε χρειάζονται εξειδικευμένες υπηρεσίες. Μην προσπαθήσετε να διορθώσετε το ρολόι σας μόνοι σας, επειδή διακινδυνεύετε περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Ψάξτε για την πλησιέστερη υπηρεσία σε εσάς και δώστε το ρολόι σε ασφαλή χέρια για να το φροντίσετε!

Κρατήστε το ρολόι σας καθώς διατηρείτε την εμφάνισή σας ή την υγεία σας επειδή είναι μέρος της επαγγελματικής κάρτας που εκπροσωπεί! Ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας βοήθησαν. Αν έχετε προτάσεις, μπορείτε να σχολιάσετε το πλαίσιο κάτω από το άρθρο. Θα χαρούμε να μοιραστούμε τη γνώμη σας. Η ομάδα της Timedix!
Tags:

Leave A Comment