Συνεργάτης

Τι είναι το πρόγραμμα συνεργατών?

Πρόγραμμα συνεργασίας Timedix είναι εντελώς δωρεάν και επιτρέπει στα μέλη να έχουν πρόσθετο εισόδημα χωρίς να καταναλώνει περιττό χρόνο ή τους πόρους! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα μέλη του προγράμματος θυγατρικών μπορούν να πωλούν τα προϊόντα σε φίλους, γνωστούς και τους οπαδούς τους, δεν υπάρχει κίνδυνος, χωρίς κατάστημα, δεν εξυπηρέτηση πελάτη ή εξεργασία παραγγελίας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ πρόγραμμα θυγατρικών?

Διαθέτουμε μια μοναδική σύνδεση καταδίωξης στην ιστοσελίδα μας με ένα μοναδικό κώδικα παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορούμε να ανιχνεύσουμε όλες τις παραγγελίες από τους οπαδούς σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα πάρετε προμήθειες και εξαλείφει την πιθανότητα σύγχυσης των παραγγελιών. Κάθε επιτυχημένη πώληση που πραγματοποιήθηκε θα εφαρμόσει συνεργάτη προμήθεια σε ποσοστό 10%.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?

Ο λογαριασμός πελάτη Timedix και ο λογαριασμός του προγράμματος θυγατρικών δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο, επομένως πρέπει να εγγραφείτε. Μετά από μια επιτυχημένη εγγραφή, πρέπει να ενεργοποιήσουμε με μη αυτόματο τρόπο τον λογαριασμό σας, ο οποίος μερικές φορές χρειάζεται χρόνο. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε στην εγγραφή.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ?

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα. Χωρίς σημασία αν είστε κάτοχος ιστότοπου, blogger, διαφημιζόμενο πρόσωπο ή απλώς μέλος διαφόρων κοινωνικών καναλιών. Συστήσε τα προϊόντα μας με έναν ειδικό δημιουργημένο κώδικα για σένα και θα λάβεις μια προμήθεια 10%.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?

Επειδή ο χρόνος είναι πάντα στη μόδα! Το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ που θα είναι πάντα το τέλειο τέλος κάθε στυλ. Αρκεί να βρείτε τη σωστή προσέγγιση, αυτό είναι ένα προϊόν που μπορείτε εύκολα να πωλήσετε και στη συνέχεια να πάρετε μια καλή προμήθεια!

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Αν δεν είστε μέλος του Προγράμματος συνεργατών αυτή τη στιγμή, μπορείτε να εγγραφείτε από εδώ. και στη συνέχεια θα λάβετε επιβεβαίωση εάν είστε εγκεκριμένος

ΕΓΓΡΑΦΗ | ΕΙΣΟΔΟΣ