Εγγύηση

Εγγύηση

Η εγγύηση παρέχεται για χρονικό διάστημα 1 έτους από την ημερομηνία παραλαβής του ρολογιού

ΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:
Όλα τα εργαστηριακά ελαττώματα στο μηχανισμό.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ:
Η περίοδος επισκευής είναι μεταξύ 5 και 30 ημερολογιακών ημερών, ανάλογα με τη ζημία και την πολυπλοκότητα της επισκευής. Τα έξοδα μεταφοράς σε μια κατεύθυνση βαρύνουν εμάς καθώς και όλα τα έξοδα επισκευής. Με την επιστροφή του επισκευασμένου ρολογιού, το κόστος βαρύνει τον αγοραστή.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  1. TΔιάρκεια ζωής μπαταρίας.
  2. Φυσιολογική φθορά και φθορά του χρόνου (π.χ.. Γρατσουνιές στο γυαλί, αποχρωματισμό ή / και του υλικού μη μεταλλικών λουριών και αλυσίδων, όπως δέρμα, υφάσματα, καουτσούκ, διαγραφή επίστρωσης).
  3. Οποιαδήποτε βλάβη οποιουδήποτε μέρους του ρολογιού που είναι αποτέλεσμα μη κανονικής / αφύσικης χρήσης, παραμέλησης, αμέλειας, ατυχήματος (χτυπήματα, βαθουλώματα, σύνθλιψη, σπασμένα γυαλιά, χρήση χημικών ουσιών για τον καθαρισμό του ιμάντα, κλπ) Έλλειψη ή βλάβη διακοσμητικών στοιχείων ( πέτρες ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία).
  4. Λανθασμένη χρήση του ρολογιού και μη τήρηση του εγχειριδίου χρήσης που παρέχεται από εμάς.
  5. Ο χρήστης δεν έχει συμμορφωθεί με την αντίσταση στο νερό.
  6. Το ρολόι χειρίστηκε από μη εξουσιοδοτημένα άτομα (για παράδειγμα αντικατάσταση μπαταρίας, σέρβις ή επισκευή) ή έχει υποστεί αλλαγή στην αρχική του εμφάνιση.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:

Για να διατηρήσετε την ισχύ της εγγύησης που παρέχετε απο μας, πρέπει να συμμορφώνεστε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

  1. Τηρήστε τις απαιτήσεις αντοχής στο νερό του μοντέλου.
  2. Ακόμη και στα αδιάβροχα ρολόγια, μην πιέζετε τα κουμπιά κατά την διάρκεια του μπάνιου.
  3. Διατηρήστε το κάρτα εγγύησης που παρέχεται κατά την αγορά του ρολογιού.