ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ιστορία του Timedix

Η ιστορία του Timedix είναι μια συναρπαστική ιστορία για το όνειρο ενός αγοριού να γίνει πραγματικότητα. Ας τον ονομάσουμε Peter. Ο Peter είναι ένας νεαρός φοιτητής στην Αγγλία που ονειρεύεται να φορέσει ένα από αυτά τα πολυτελή, λαμπερά και μαζικά ρολόγια που εμφανίζονται στις φωτιζόμενες βιτρίνες στους εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου. Με μια δερμάτινη αλυσίδα, μια επένδυση με σαπφείρο, πρόσοψη με λογότυπο μιας γνωστής μάρκας και μια τιμή που σε κάθε σπουδαστής θα φανεί αδιανόητη. .

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Peter μπορεί να αντέξει πολλά από τα ρολόγια του, αλλά παραμένει ενθουσιασμένος με την ιδέα της κατασκευής ακριβών επώνυμων αξεσουάρ, μια προσιτή αγορά που κάθε αγόρι και άντρας, κορίτσι και γυναίκα μπορούν να αντέξουν οικονομικά χωρίς να ανησυχούν . Με μια αίσθηση ποιότητας και πρακτικότητας, ο Peter αναζητά τρόπους να βρει ονειρεμένα ρολόγια και να τα παραδώσει γρήγορα, εύκολα, άνετα και φυσικά - προσβάσιμα. Έτσι γεννιέται η ιδέα της προσφοράς αυθεντικών ρολογιών σε παγκοσμίως γνωστά εμπορικά σήματα. Η ιδέα είναι ήδη ένα γεγονός και ονομάζεται Timedix.

Τι προσφέρει το Timedix:

Το Timedix προσφέρει επιλεγμένα επώνυμα ρολόγια σε μειωμένες τιμές. Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά, ειδικά επιλεγμένα μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Δέίτε και μόνοι σας!.

Θέλουμε να γνωρίζετε:

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν, που έχει περάσει απο ειδικό έλεγχο από τους έμπειρους ωρολογοποιούς μας. Μερικά από τα προϊόντα μας δεν είναι τέλεια, αλλά οι περιπτώσεις ελαττωμάτων θα αναφέρονται αναγκαστικά εκ των προτέρων.

Τα πλεονεκτήματα για εσάς είναι:

Τα πλεονεκτήματα για εσάς είναι:Ως καταναλωτές, βιώσαμε την ταλαιπωρία των βαριών και δυσκίνητων ηλεκτρονικών καταστημάτων, οπότε προσπαθήσαμε να μην είμαστε τέτοιοι. Θέλετε να παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα - έχετε την ελευθερία να το κάνετε ακόμα και χωρίς εγγραφή.Όντας κάτι όμορφο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πολύ ακριβό. Πιστεύουμε ότι αξίζετε το καλύτερο, ώστε να βρείτε τα καλύτερα ρολόγια,τα οποία προσφέρουμε στη χαμηλότερη δυνατή τιμή αγοράς. Ελέγξτε και πείστε τον εαυτό σας. Επωφεληθείτε από τις ελκυστικές προσφορές μας τώρα, επειδή ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ξανά..

Καλές αγορές!