ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ  ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΑΣ

  • text_none_author
  • 2018-02-16
  • 4811
  • 0

Τα ρολόγια είναι ένα ελκυστικό εξάρτημα που συχνά μας δίνει εμπιστοσύνη, υποδηλώνει πολλά για τον τρόπο ζωής μας, ολοκληρώνει το σωστά επιλεγμένο εξοπλισμό και είναι ένας προσωπικός βοηθός του χρόνου.

Οι άνδρες είναι μάταιες ως γυναίκες, και σε αυτό δεν βλέπουμε έκπληξη.

Αν το άρωμα ή τα παπούτσια μιας γυναίκας είναι ένα ιερό αξεσουάρ, το σωστό ρολόι για τους άνδρες είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία που μπορούμε να καυχηθούμε μπροστά σε όλους. Είναι πολύ πιθανό να πούμε για ένα πρωτότυπο ρολόι πολύ περισσότερο και πιο λεπτομερώς από την πρώτη συνάντηση με μια όμορφη γυναίκα, για παράδειγμα

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι που θα πουν: "Γιατί πρέπει να φοράω ρολόι, έχω ένα smartphone;" Εδώ πρέπει να πούμε ότι το ρολόι φέρνει πολύ περισσότερα κοπλιμέντα και προνόμια. Το αξεσουάρ χεριού έχει πολλές περισσότερες ευθύνες από το ακουστικό. Δεν αποσπάει το μυαλό μας με μηνύματα, συνομιλίες, ποδοσφαιρικά νέα. Και όταν κάποιος σας ρωτάει: "Τι ώρα είναι;" Κατά την οδήγηση ή την επιχειρηματική δραστηριότητα, δεν βγάζετε το τηλέφωνο από την τσέπη σας, σηκώστε μόνο το χέρι σας και όλοι γνωρίζουν τι ώρα είναι!

Η συναισθηματική σύνδεση με το ρολόι είναι ιδιαίτερη επειδή είναι χτισμένη με εμπιστοσύνη. Η πολυτέλεια της κατοχής μιας μπαταρίας που διαρκεί εδώ και χρόνια, έχοντας έναν ποιοτικό μηχανισμό που είναι εξίσου όμορφη μια εφεύρεση (όπως το σχέδιο), κάνει τη ζωή κάπως πιο ολοκληρωμένη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα ρολόγια και απορροφώνται πλήρως στις τάσεις. Ξοδεύουν πολύ χρόνο ψάχνοντας για το τέλειο ρολόι, αλλά το τέλος της μακράς και οδυνηρής ζήτησης έρχεται. Επειδή είμαστε εδώ στην Timedix!

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά μοντέλα ρολογιών που μερικές φορές φαίνεται πολύ δύσκολο να επιλέξετε το σωστό. Αλλά πώς μπορούμε πραγματικά να επιλέξουμε το ρολόι που μας ταιριάζει τέλεια;

Ορίστε μερικές εύκολες συμβουλές απο την ομάδα της Timedix:

Ποιό είναι το στυλ σας?

Τα επαγγελματικά ρούχα είναι επίσημη στολή. Οι άνδρες που φορούν συχνά επαγγελματικά ρούχα αγωνίζονται για μια απλή και σεβαστή εμφάνιση. Για τα κοστούμια τους είναι ένα κατάλληλο μοντέλο χαλαζία ρολόι με λευκό. Ξεχωρίζει σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο, επίσημα παντελόνια, ένα εκλεπτυσμένο σακάκι και έναν κατάλληλο τύπο παπουτσιού. Η πρότασή μας είναι Boundie and Cie B15H7 .Stay classy!

Business casual (καθημερινά κομψό)

στυλ είναι μια νέα τάση που δίνει επίσημη αποστολή κάθε είδους επιχειρηματική εκδήλωση και προβολή casual, casual εμφάνιση. Μπορείτε να φορέσετε παντελόνια με ένα αντίστοιχο πουκάμισο ή απλή μπλούζα χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε ένα σακάκι. Ένα ολοένα και πιο κοινό στυλ στο γραφείο, στο εμπορικό κέντρο και σε πολλά εστιατόρια. Και γιατί όχι; Το κλειδί για το ωραίο ρολόι και η επιλεγμένη τουαλέτα για την ημέρα είναι η απλότητα. Στην εταιρεία Diesel DZ4282, θα είστε πάντα ενημερωμένοι!

Η υποκουλτούρα του Kesul είναι σπουδαία!

Σίγουρα παίζει το ρόλο ενός ανθρώπου στη μόδα. Hip-hop, η καθημερινή στολή μπορεί να επιτευχθεί σε συνδυασμό με σκούρα τζιν, μπλε πουλόβερ και παπούτσια εποχής, ή αθλητικά παπούτσια. Το Tommy Hilfiger 1791274 είναι η τέλεια προσθήκη για να αποφύγετε τις λέξεις "γκρι και βαρετό" από τις σκέψεις των ανθρώπων!

Καθορίστε ένα εύρος τιμών

Κατ 'αρχάς καθορίστε το ποσό που πρέπει να αγοράσετε ένα ρολόι. Παρά την υψηλή τιμή των περισσότερων σημάτων ρολογιών, τα προϊόντα εκκαθάρισης στο Timedix σας προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές επειδή προσφέρετε υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή! Ακόμα, σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων, έπειτα προετοιμάστε ένα ορισμένο ποσό και αρχίστε να ψάχνετε για το ρολόι των ονείρων

Ποιό είναι το lifestyle σας?

Η διαφορετική λειτουργία ρολογιού μπορεί να είναι ευεργετική για οποιαδήποτε κατάσταση. Για αυτό, αν δεν έχετε μερικά διαφορετικά ρολόγια σε λειτουργικότητα, θα ήταν καλό να έχετε κατά νου τον τρόπο που ζείτε. Αν καθημερινή σας ζωή είναι γεμάτη επαγγελματικές συναντήσεις και εργασίες σε ένα εταιρικό περιβάλλον, είναι καλύτερα να σταματήσετε σε κλασικό ρολόι. Αν είσαι αθλητής , επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, δείτε ρολόγια που έχουν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως ένα χρονόμετρο, μετρώντας τον παλμό και όλα τα άλλα. Είναι καλύτερα να αποφασίσετε πρώτα εάν προτιμάτε ένα ψηφιακό ή συνδυασμένο ρολόι. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας!

Ο καθένας επιλέγει τους λόγους για να αγοράσει ή να φορέσει ένα ρολόι. Εάν σας άρεσε η συμβουλή μας, αφήστε ένα σχόλιο ή μοιραστείτε μαζί μας ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή ενός ρολογιού.

Δείτε όλα τα ρολόγια μας εδώ και επιλέξτε το σωστό για εσάς!

Tags:

Leave A Comment