ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

  • text_none_author
  • 2019-01-14
  • 5367
  • 0

Τα πιο σημαντικά πράγματα που θα επηρεάσουν τον δρόμο της επιλογή σας προς το σωστό ρολόι για εσάς.

4Ένα από τα αιώνια αξεσουάρ είναι το ρολόι.

Αναμφισβήτητα σήμερα στην αγορά βρίσκουμε μια τεράστια ποικιλία μοντέλων εκατοντάδων παγκοσμίως γνωστών και όχι τόσο γνωστών εμπορικών σημάτων. Έτσι, όπως και κάθε άλλη επιλογή, η επιλογή ενός ρολογιού είναι ένα δύσκολο έργο. Και πρέπει να την προσεγγίσουμε με προσοχή και ευθύνη.

Φυσικά, η ενημερωμένη επιλογή είναι η καλύτερη επιλογή.

Η παρορμητική αγορά είναι κάτι που θα χαλάσει τις αισθήσεις σας, αλλά όταν πρόκειται για ρολόγια, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε, ώστε να μην λυπάστε στο μέλλον.Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την απαραίτητη φροντίδα και συντήρηση που απαιτεί το ρολόι, καθώς και το σύνολο των ιδιοτήτων που θέλετε να διαθέτει. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να το αποθηκεύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άψογη κατάσταση. Σε αυτό το κείμενο θα προσπαθήσουμε να σας διευκολύνουμε να ρίξετε μια ματιά στα πιο σημαντικά πράγματα που θα επηρεάσουν την επιλογή σας στο δρόμο προς το σωστό ρολόι.

Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τύπο ρολογιού που θέλετε - ψηφιακό, αναλογικό ή συνδυασμό και των δύο τύπων.

Φυσικά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών τύπων ρολογιών. Για παράδειγμα, τα ψηφιακά προτιμώνται συχνά από τους πελάτες, καθώς είναι σχετικά ανθεκτικά στις κρούσεις. Οι αριθμοί στην οθόνη είναι μεγάλοι, καθιστώντας εύκολο για τον άνθρωπο τον ταραχώδη τρόπο ζωής σήμερα. Η μπαταρία των ψηφιακών ρολογιών είναι συνήθως μακράς διαρκείας, γεγονός που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, μπορούν επίσης να επωφεληθούν στο σκοτάδι - μια σημαντική πρακτική δυνατότητα. Εκτός από τις ώρες, δείχνουν συχνά την ημερομηνία και το έτος, και μερικά μοντέρνα μοντέλα παρέχουν πληροφορίες ακόμα και για το ρυθμό της καρδιάς. Έχουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως χρονόμετρο, αριθμομηχανή και συναγερμό, που τα καθιστούν πραγματικά κατάλληλα για αθλητές ή για άτομα με πιο δυναμική καθημερινή ζωή.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσει, όταν επιλέγουν το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το λουρί - είτε πρόκειται για μέταλλο, δέρμα ή με βάση ένα πολυμερές υλικό όπως πλαστικό ή σιλικόνη. Ρίξτε μια ματιά στην καρδιά του ρολογιού - δηλαδή στον τύπο του μηχανισμού. Τα γρανάζια Quartz τροφοδοτούνται από μια μπαταρία που αλλάζει συνήθως για αρκετά χρόνια. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι πιο διαδεδομένοι και πιο προσιτοί. Το παραδοσιακό ρολόι είναι πάντα μια καλή επιλογή - είτε είναι μηχανική, αυτο-περιέλιξη με τις κινήσεις του καρπού ή με την περιέλιξη του στέμματος.Το γιαλί του προτιμώμενου ρολογιού είναι επίσης σημαντικό. Μπορεί να είναι plexiglass - αυτά είναι γυάλινες πλαστικές ύλες που βασίζονται, είναι μια καλή επιλογή σε προσιτή τιμή, υγιή, αλλά πιο εύκολο να το μηδέν. Αντίθετα, σχεδόν κάθε ωρολογοποιός μπορεί να τα γυαλίζει και να φανεί νέος, οπότε ο Plexiglas είναι μια καλή και σχετικά φθηνή επιλογή. Μια άλλη επιλογή είναι το μεταλλικό γυαλί - μεσαίο γυαλί, αρκετά ανθεκτικό για να γρατσουνίσει, αλλά εύθραυστο σε κρούση. Χαρακτηριστικό της είναι η διαφάνεια και η έλξη χρωμάτων, τα οποία συχνά κερδίζουν την προσοχή του πελάτη. Μια τρίτη επιλογή είναι το γυαλί κρυστάλλου ζαφείρι, το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να γρατσουνίσει, αλλά είναι πιο εύθραυστο σε αντίκτυπο. Αυτή είναι μια πολύ πιο ακριβή επιλογή και ως εκ τούτου βρίσκεται περισσότερο στα ρολόγια υψηλού επιπέδου καθώς εκπέμπει ασυναγώνιστη κομψότητα, τάξη και κομψότητα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα επηρεάσει την επιλογή σας είναι η αντίσταση στο νερό.

Είναι σωστό να λάβετε υπόψη τις αδιάβροχες ιδιότητες των ρολογιών εάν αυτό είναι σημαντικό για το επάγγελμά σας ή τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες αντοχής στο νερό ανάλογα με τη δύναμη της πίεσης. Ορισμένα ρολόγια είναι ανθεκτικά μόνο σε μερική και σύντομη διαβροχή, πλύσιμο στο χέρι ή βροχή. Οι υψηλότερες κατηγορίες είναι ανθεκτικές όταν κολυμπούν και κολυμπούν. Η υψηλότερη αδιάβροχη κατηγορία επιτρέπει την κατάδυση σε μεγάλα βάθη.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ταιριάξετε την αγορά σας με τον τρόπο ζωής σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το ρολόι τονίζει τον χαρακτήρα σας, γι 'αυτό είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Αν δεν έχετε μεγάλη ποικιλία ρολογιών και φαίνεστε κατάλληλοι για την καθημερινή σας ζωή, πρέπει πραγματικά να το εξετάσετε προσεκτικά. Θα το φοράτε καθημερινά ή μόνο για επίσημες περιπτώσεις; Εάν είστε κομψός και εκλεπτυσμένος τύπος, ένα κλασικά καθαρό αναλογικό ρολόι με ένα μαύρο ιμάντα θα ήταν ιδανικό για εσάς.Θυμηθείτε ότι τα επίσημα ρολόγια είναι ένα σύμβολο της πολυπλοκότητας, ακτινοβολούν την τάξη και είναι εγγυητές καλής κοινωνικής κατάστασης. Επιλέξτε τόσο προσεκτικά όσο τα επίσημα ρολόγια είναι πιο απαιτητικά και ταιριάζουν με τα ρούχα και άλλα αξεσουάρ.Εάν είστε ενεργός αθλητής, ένα ψηφιακό ή συνδυασμένο ρολόι θα είναι σε συγχρονισμό με την καθημερινή σας ζωή, ειδικά εάν έχετε μια ποικιλία εξειδικευμένων χαρακτηριστικών όπως χρονόμετρο, μέτρηση παλμών ή θερμίδες που καίγονται. Τα περιστασιακά ρολόγια συχνά συνδέονται με υλικά υψηλότερης ποιότητας που θα επιβιώσουν στον έλεγχο χρόνου.

Ο Mark Twain συμβουλεύει:

"Όταν το ρολόι σας καταρρεύσει, υπάρχουν δύο αποτελέσματα: το ρίχνουμε στη φωτιά ή το δίνετε σε έναν ωρολογοποιό. Το πρώτο είναι ταχύτερο. "Ακούγοντας τα λόγια του συγγραφέα, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι ουσιαστικό, δηλαδή να καθορίσουμε το εύρος τιμών. Φυσικά, τα ακριβότερα ρολόγια έχουν ένα ευρύτερο φάσμα χαρακτηριστικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα η υψηλή τιμή είναι το ισοδύναμο της καλύτερης ποιότητας. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ρολογιών που είναι πρακτικές, κομψές και προσιτές. Επομένως, προτού επιλέξετε, αφιερώστε χρόνο για να ορίσετε ένα κατά προσέγγιση εύρος τιμών που μπορείτε να περάσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην ποικιλία των χαμηλών, μεσαίων και υψηλών τιμών βαθμών

Στην επιλογή ενος ρολογιού, πολλοί προτιμούν την προτιμώμενη μάρκα ως εγγυητή υψηλής ποιότητας.

Αυτό είναι επίσης σημαντικό - εάν είστε ήδη πεπεισμένοι για τον επαγγελματισμό μιας συγκεκριμένης μάρκας. Εάν δεν είστε, καλό είναι να διαβάσετε για αυτό επιπλέον, καθώς και να επανεξετάσετε τις διαφορετικές ανατροφοδοτήσεις ποιότητας που προσφέρει. Είναι επίσης σημαντικό να δώσετε προσοχή στην εγγύηση - οι γνωστές παγκοσμίως γνωστές μάρκες ρολογιών συνήθως πωλούνται με εγγύηση δύο ετών. Προσφέρουν επίσης την καθιερωμένη επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλη την αλυσίδα καταστημάτων της μάρκας σε όλο τον κόσμο, όπου κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με φροντίδα, υπομονή και κατάλληλη στάση.

Θυμηθείτε: η μόδα μπορεί να αλλάζει συνεχώς, αλλά το ρολόι πάντα δίνει έμφαση στο στυλ του ιδιοκτήτη του. Ελπίζουμε ότι αυτό το κείμενο θα σας βοηθήσει με την επόμενη επιλογή. Επειδή το ρολόι δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνιση σας. Εκφράζει τον χαρακτήρα σας. Επομένως, επιλέξτε προσεκτικά και υπεύθυνα.

Tags:

Leave A Comment